Vianočný Záhreb

facebook
Destinácia: Chorvátsko, Záhreb
Kód zájazdu: 1353209
Cena od: 70 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy
Poznávacie zájazdy

Výber termínu

30.11.2024 1 deň First Minute 70 € +0 € autobusová
07.12.2024 1 deň First Minute 70 € +0 € autobusová
14.12.2024 1 deň First Minute 70 € +0 € autobusová
21.12.2024 1 deň First Minute 70 € +0 € autobusová

Popis zájazdu

Úvod:

Vychutnajte si jedinečnú atmosféru vianočných trhov v Záhrebe, ktoré patria medzi najkrajšie v Európe! Chorvátske mesto Záhreb vyhralo trikrát po sebe status najkrajších vianočných trhov v Európe. Pridajte sa k viac ako 2000 spokojným cestovateľom, ktorí minulý rok s nami zažili nezabudnuteľné sviatočné chvíle.

Záhrebské vianočné trhy sú plné vianočných ozdôb, vôní a chutí. Môžete sa tešiť na stánky s tradičnými chorvátskymi dobrotami, ručne vyrábanými darčekmi a krásnymi dekoráciami. Záhreb ponúka aj množstvo historických a kultúrnych pamiatok, ktoré stoja za návštevu. Medzi ne patrí napríklad katedrála Nanebovzatia Panny Márie, ktorá je dominantou mesta, alebo historické Horné mesto (Gornji Grad) s malebnými uličkami a starými budovami. Nenechajte si ujsť ani návštevu námestia Ban Jelačić, kde môžete obdivovať sochu bánov a rušný život mesta. Okrem toho je Záhreb domovom mnohých múzeí, ako je Múzeum súčasného umenia či Múzeum zlomených vzťahov, ktoré ponúkajú jedinečný pohľad na umenie a históriu regiónu.

S CK Slniečko máte istotu, že vaša cesta prebehne bez problémov. Ak plánujete firemný zájazd pre kolegov či obchodných partnerov, pripravíme vám individuálnu ponuku priamo na mieru.

Vydajte sa na tento čarovný zájazd s našou pohodlnou , ktorá vás bezpečne a komfortne dopraví priamo do srdca adventného Záhrebu.


Poloha:
hlavné mesto Chorvátska

Doprava:
Luxusným klimatizovaným autobusom vybaveným bezpečnostnými pásmi z Bratislavy
Za príplatok možný nástup aj v Žiline, Považskej Bystrici, Púchove, Dubnici nad Váhom, Trenčíne, Novom Meste nad Váhom, Piešťanoch a Trnave.

CK odporúča:
  • Európske cestovné poistenie KCP+ za príplatok 5€ (100% vrátenie storno poplatkov)
  • nástupné miesto ZA za príplatok 15€, PB za príplatok 12€, PU za príplatok 10€, DCA za príplatok 10€, TN za príplatok 9€, NM za príplatok 8€, PN za príplatok 8€ a TT za príplatok 6€
  • miestenka za príplatok 5€


Upozornenie:
Pre firmy a menšie skupinky klientov pripravíme a zorganizujeme zájazdy na kľúč podľa výberu klienta aj počas týždňa.

Krátky úvod:

Užite si s nami jedny z najlepších adventných trhov v Európe!


V cene zájazdu:
  • doprava luxusným klimatizovaným autobusom
  • sprievodca
  • DPH


Záhreb

Generované systémom ProfiTour