Riverrock Hotel

Destinácia: Turecko, Kemer
Kód zájazdu: 1333371
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Riverrock Hotel

TV chladnička,minibar lekárska služba kaderníctvo turecké kúpele, hammam turecké kúpele, hammam sauna wellness, spa vodné športy na pláži plážový servis kamienková pláž trezor internet, WiFi klimatizácia
Vzdialenosť od centra: 100 m
Vzdialenosť od letiska: 55 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m

River Rock Hotels and Resorts vznikol zlúčením Bonn Beach Hotela a Olimpos Beach Hotela a prešiel renováciou v roku 2017. Zaujme Vás svojou polohou blízko samotného centra Kemeru priamo na pláži s plážovým servisom zadarmo.


Poloha:
River Rock Hotel sa nachádza na pobreží známej a vyhľadávanej tureckej oblasti Kemer. Centrum Kemeru je od hotela vzdialené 100 m. Centrum Antalye je od hotela vzdialené 45 km a medzinárodné letisko v Antalyi 55 km.

Vybavenie:
3- poschodová budova, 194 izieb, lobby, reštaurácia, bar, turecké kúpele, sauna. Za poplatok: WiFi, kaderníctvo, obchody, doktor, požičovňa áut.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (20 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., klimatizácia, kúpelňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, župan, TV, minibar. Za poplatok: WiFi, trezor (2€/deň).

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 7:30 - 9:30, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 21:00, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, bar 10:00 - 22:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa nachádza priamo pri kamienkovej pláži, ktorej dĺžka je 40 m. Plážový servis ako slnečníky, ležadlá a osušky sú k dispozícii zadarmo. Motorové a bezmotorové vodné športy sú k dispozícii za poplatok.

Generované systémom ProfiTour