Sirma

Destinácia: Turecko, Manavgat (Side), Side
Kód zájazdu: 1333335
Cena od: 754,10 €
Príplatky od: 0 €
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

04.10.2024 8 dní Last Minute 754,10 € +0 € odlet: Bratislava letecká

Sirma

izby pre hendikepovaných TV bezbariérový prístup šípky petanque, bocca volejbal sauna wellness, spa stolný tenis bazén vnútorný detské ihrisko miniklub detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž trezor večerný program animačný program klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 2 km
Vzdialenosť od letiska: 65 km
Vzdialenosť od pláže: 150 m

Popis
Vzdialenosť od letiska: 65 km Najbližšie mesto (km): Side (2 km) Typ pláže: piesočnatá Vzdialenosť od pláže: 150 m


Poloha
Hotel sa nachádza približne 60 km od letiska v Antalyi. Side je vzdialené asi 1 km od hotela a nákupné možnosti približne 2 km.


Pre deti
Bez poplatku je mini klub, detský bazén, detské ihrisko.


Wellness
Služby SPA centra sú za poplatok


Vybavenie izieb
Štandardne izby máju  balkón, a sú vybavené SAT-TV, telefónom, trezorom (za poplatok), klimatizáciou, kúpeľňou/WC a fénom. K dispozícii sú aj izby pre hendikepovaných hostí. Eco, Promo a Club izby sú znevýhodnené polohou, veľkosťou alebo nemusia mať balkón.


Strava
Hlavná reštaurácia podáva jedla domácej a medzinárodnej kuchyne, k dispozícii je a´la carte reštaurácia, bar.


Pláž
Piesočnatá pláž je vzdialená približne 150 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú na pláži a pri bazéne bez poplatku. Osušky sú za poplatok.


Šport a zábava
K dispozícii sú denné a večerné animácie, plážový volejbal, boccia, šípky, gymnastika, stolný tenis. Za poplatok je možné využiť vodné športy na pláži.


Koncept
Koncept All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere formou bufetu, vybrane nealkoholické a alkoholické nápoje. Dovážane alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia na recepcii hotela pri ubytovaní.

Generované systémom ProfiTour