Royal Palace Helena Sands

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1327714
Cena od: 484 €
Príplatky od: 180 €
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

25.09.2024 6 dní Last Minute 484 € +180 € odlet: Bratislava letecká

Royal Palace Helena Sands

TV chladnička,minibar aqua aerobic, gym volejbal wellness, spa aerobik stolný tenis tenis bazén vnútorný parkovisko detské ihrisko detský bazén bar na pláži fitness centrum internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od letiska: 30 km
Vzdialenosť od pláže: 0 m
Úvod:

Exkluzívny hotel Royal Palace Helena Sands je súčasťou komplexu Helena Resort, je umiestnený v udržiavanej záhrade a vďaka rozmanitým kvalitným službám je ideálnym miestom na strávenie pekných dovolenkových chvíľ pre všetky kategórie.


Poloha:

Resort  je situovaný v severnej časti živého letoviska Slnečné pobrežie, s pekným areálom a záhradou. Nachádza sa priamo pri pláži a pobrežná promenáda, ktorá vedie popred hotel Vás za pár minút chôdze dovedie až do rušného centra s množstvom reštaurácií, barov, klubov a nákupných možností. Historické mesto Nessebar s jedinečnou atmosférou je vzdialené cca 7 km. Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 30 km.


Hotel:

vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, WiFi pripojenie, vonkajší bazén, vnútorný bazén, detský bazén, slnečná terasa s ležadlami a slnečníkmi zdarma, hlavná bufetová reštaurácia, á la carte reštaurácia, lobby bar, bar na pláži, posilňovňa, spa a wellness centrum (za poplatok), detské ihrisko, obchod, parkovisko (za poplatok), tenisový kurt (za poplatok), plážový volejbal, stolný tenis,  aerobik, aqua-gymnastika


Izby:

Hotel ponúka komfortne zariadené dvojlôžkové izby s možnotou 1 prístelky (formou pohovky). Všetky izby sú vybavené sociálnym zariadením (sprcha alebo vaňa, toaleta, sušič vlasov), telefónom, klimatizáciou, SAT/TV, Wi-Fi pripojením, minibarom a balkónom.


Stravovanie:

polpenzia –  raňajky a večere formou bufetových stolov v hlavnej hotelovej reštaurácií



Generované systémom ProfiTour