Crystal Admiral Resort Suites & Spa

Destinácia: Viac destinácií
Kód zájazdu: 1312545
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Popis zájazdu

Hotel zasadený do krásneho pokojného prostredia, ktoré poteší najmä rodiny s deťmi. Nájdete tu rozsiahly bazénový komplex s aquaparkom, pestré animácie a hotelový servis na vysokej úrovni.




Poloha:

Rozort sa rozprestiera v turistickej oblasti Side - Kizilot, cca 17km od strediska Manavgat. Najbližšie nákupné možnosti sú nielen priamo v hoteli, ale aj v stredisku Manavgat. Medzinárodné letisko v Antalyi je od hotela vzdialené cca 80km, a historické centrum Antalye cca 85km.




Vybavenie:

6-poschodová budova, 892 izieb, recepcia, lobby s Wifi, hlavná reštaurácia, 5 a la carte reštaurácií (rybacia, talianska, turecká, mexická, steakhouse), 10 barov, 3 vonkajšie bazény, 2 vonkajšie detské bazény, vnútorný bazén, vnútorný detský bazén, aquapark  - 5 tobogánov, denné a večerné animácie, živá hudba, diskotéka, miniklub (od 4-12r), teenklub (od 14-16r), detské kino, minidisko, detské ihrisko, fitnes, strečing, aerobik, stolný tenis, basketbal, vodné pólo, šipky, boccia, minigolf, teniskový kurt, plážový volejbal, turecké kúpele, parný kúpel, sauna, jacuzzi, oddychová zóna. Za poplatok: SPA centrum, masáže, skrášľovacie procedúry, biliard, internetová kaviareň, bowling, stolný futbal, vybavenie a osvetlenie teniskového kurtu, práčovňa, doktor, obchody, požičovňa áut a bicyklov.




Ubytovanie:

2-lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (max 2+2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., dublex - rodinné izby (mezonet, max 4+1), junior suity (dve miestnosti, max 2+1), honeymoon suity, bezbariérové izby. centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa, sušič na vlasy, papuče, TV, Wifi, trezor, minibar (denne dopĺňaný nealko), balkón.




Stravovanie:

24hod. ultimate all inclusive formou bufetu, raňajky od 07:00-11:00hod., obedy od 12:30-14:30hod., večere od 18:30-21:30hod., snack od 11:00-16:00hod., gozleme od 11:00-18:00hod., zmrzlina, polnočné občerstvenie, diétne, vegetariánske jedlá. Lobby bar od 10:00-00:00hod., bar pri bazéne od 10:00-00:00hod., detský bar pri bazéne, detox bar, disko bar s miestnymi alkoholickými a nealkoholickými nápojmi. Za poplatok: a la carte reštaurácie (talianska, turecká) 1 x za pobyt zadarmo s rezerváciou vopred, importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy. Podrobný popis ulitmate all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.




Pláž:

Priamo pred hotelom sa nachádza súkromná piesočnatá pláž s kamienkovým vstupom do mora, ktorú od hotela delí miestna komunikácia. Pláž je ľahko dostupná podchodom, a je vybavená kompletným plážovým serviskom ako sú lehátka, slnečníky, matrace. Plážový bar od 10:00-18:00hod. Pre klientov sú tiež k dispozícií plážové osušky za vratný depozit. Počas pobytu je možné využiť širokú ponuku motorových a nemotorových vodných športov za poplatok.




Generované systémom ProfiTour